25 jaar!

Pheidippides is een loopvereniging die ruim 25 jaar bestaat.

Aan je conditie werken

Gezellig recreatief lopen staat hoog in het vaandel.

Hardlopers en sportief wandelaars kunnen binnen de vereniging in een gemoedelijke sfeer aan hun conditie werken of werken aan persoonlijke doelen onder deskundige begeleiding van ervaren trainers. Gezellig recreatief lopen staat hoog in het vaandel. Sportieve prestaties, groot of klein, zijn mogelijk en afhankelijk van persoonlijke wensen.
Desgewenst maak je met je trainer een persoonlijk schema om toe te werken naar een loopje waar je graag aan mee doet. Of dat nu een evenement is om de hoek of de marathon. Lid zijn van Pheidippides motiveert om te blijven lopen, ook als het eens wat minder weer is. Je trainingsmaatjes vormen nu eenmaal een extra motivatie om de deur uit te gaan.

Sportief wandelen

Doe je mee?

Pheidippides verwelkomt je graag als loper!

Is je interesse gewekt dan vind je onder menukeuze Trainingsprogramma's de verschillende trainingen die Pheidippides aanbiedt. Wil je eerst eens vrijblijvend meelopen om de sfeer te snuiven schrijf je dan in voor een proeftraining. Staat je besluit vast om lid te worden dan vind je hier een online inschrijvingsformulier. Je als lid opgeven bij de trainer van de groep die je kiest kan ook.
Recreatief en sociaal karakter

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR
Jan Koolwijk - Bestuurslid

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites